Contact

Contactadres

Werkgroep Het Zevengesternte

p/a Wimpel 124

9733 BP  Groningen

 

Of per email:

info@zevengesternte.nl

 

Donateurs

U kunt donateur worden voor € 7,50 (ja, méér mag altijd) per jaar. Dat is zo'n 60 eurocent per maand en daarmee helpt u ons niet alleen deze website in de lucht te houden, maar u steunt daarmee ook het verwezenlijken van de doelstellingen van de Stichting.

Natuurlijk stellen we daar iets tegenover: donateurs ontvangen 20% korting op al onze producten én alle Curio’s en Kleine Draakjes van het desbetreffende jaar in een printbare versie. Daarvoor hebben wij wel uw email adres nodig, maar wij garanderen u dat wij u niet lastig gaan vallen met ongevraagde mail en uw gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

Leden van de Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst betalen slechts € 6,00 per jaar.

U mag natuurlijk altijd - als blijk van waardering voor ons werk - een lager bedrag  overmaken (we zijn ook al heel blij met één of twee euro), maar dan kunt u helaas geen beroep doen op bovenstaande privileges.

 

Bank/Giro

707658225

t.n.v. H.Smoorenburg te Groningen o.v.v. 7G

 

Copyright

Alle publicaties (ook digitaal) vallen onder het copyright van Stichting Werkgroep Het Zevengesternte. Verzoeken tot overname van (delen van) artikelen zullen wij echter soepel behandelen, maar daarbij stellen wij in ieder geval de voorwaarde dat u een bronvermelding opneemt.

Wij maken gebruik van (illustratie-) materiaal waarvan wij menen dat het niet (meer) onder enig copyright valt of waar wij reeds voor het gebruik ervan hebben betaald of wat wij zelf hebben ontwikkeld of gemaakt of ons ter beschikking is gesteld. Mocht u echter van mening zijn dat wij deze regel ergens overtreden dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen corrigeren, dan wel een regeling kunnen treffen met de belanghebbende(n).

 

We are only using illustrations and texts of our own or of which we think that is (now) copyright free (or public domain), that has been paid for by us to use or that is provided to us by the author or owner. However, if you think we are neglecting the copyright rules in one way or the other, please contact us immediately so we can correct ourselves or make an arrangement with the rightful owner.

 

如圖片侵犯您權益請與我們聯繫刪除!


如图片侵犯您权益请与我们联系删除!

 

Participatie

Meent u een bijdrage te kunnen leveren aan het realiseren van de doelstellingen van de Stichting - bijvoorbeeld door het leveren van teksten, ideeën en/of hulp bij het vertalen, enz. - dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. Heeft u zelf artikelen geschreven of voelt u zich nu daartoe aangezet en wilt u deze ter beschikking stellen voor onze webpage? Stuur gerust een paar pagina’s of het hele artikel op flop of uitgeprint. Stuur geen originelen, maar altijd een kopie op en niet per email, maar altijd per post. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, maar behouden ons wel het recht voor om plaatsing zonder nadere toelichting te weigeren. Uw copyright is bij ons in goede handen en zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen wij dan ook echt niets wijzigen. Het ter beschikking stellen van illustratiemateriaal stellen wij ook zeer op prijs voor zover de afbeelding (foto, tekening of anders) aansluit bij het werkgebied van onze Stichting. In alle gevallen gaan wij ervan uit dat u de rechten heeft om vrijelijk over het aangeboden materiaal over te beschikken. Retourzending van het materiaal zal alleen plaatsvinden indien dit vooraf is overeengekomen en ongevraagd materiaal wat naar ons idee niet bruikbaar is zal binnen twee maanden na ontvangst worden vernietigd.